LogoRB_Vlak_Erkend_RB_Kantoor__RGB_.png
Uw betrouwbare fiscale partner
FIDATO Fiscaal Advies
 
Foto Eelco Putman

U zoekt een adviseur die de weg kent in de fiscale wereld? Iemand die u een eerlijk en betrouwbaar advies geeft? Iemand die persoonlijk betrokken is bij u en uw onderneming? Dan bent u bij Fidato Fiscaal Advies aan het juiste adres.

Eelco Putman is uw persoonlijke en betrouwbare partner als het om belastingzaken gaat. Iemand die met u meedenkt, u adviseert en inspireert. Of zoals de Italianen het zo mooi zeggen: un partner fidato (een betrouwbare partner).

Uw belastingzaken zijn bij Fidato in goede handen, waardoor u de handen vrij heeft voor waar u echt mee bezig wilt zijn: succesvol ondernemen.

Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend Fidato adviesgesprek:

E-mail:                        info@fidatofiscaal.nl

Contactformulier:    Contact

 

 

 
LogoRB_Vlak_Erkend_RB_Kantoor__RGB_.png

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. 

 
CRKBO_Docent.jpg

Wij zijn ingeschreven als docent voor Kort Beroepsonderwijs.

In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

 

Privacy Policy