LogoRB_Vlak_Erkend_RB_Kantoor__RGB_.png
Uw betrouwbare fiscale partner
FIDATO Fiscaal Advies
 
159748679.jpg

Voor ondernemers

Het hart van Fidato Fiscaal Advies ligt bij de MKB-praktijk, dat wil zeggen directeur-grootaandeelhouders en andere ondernemers. Van bedrijven die al jaren meegaan tot startende ondernemers. Van bedrijven met tientallen werknemers tot zelfstandigen zonder personeel.

Fidato verzorgt voor u diverse belastingaangiften, beoordeelt jaarrekeningen en adviseert u over fiscale voordelen en over de juiste fiscale en juridische structuur. En daarbij wordt niet alleen naar uw onderneming, maar ook naar uw persoonlijke situatie gekeken.

 

 

 

 
72119344.jpg

Voor financiële dienstverleners

Ook voor financiële dienstverleners als accountants- en administratiekantoren, notarissen of advocaten is Fidato een creatieve en betrouwbare partner. Uw cliënten komen bij u met vragen over belastingzaken. Fidato ondersteunt u als onafhankelijk fiscaal advieskantoor op het gebied van fiscale advisering. Cliënten blijven vanzelfsprekend uw klant. Fidato is uw betrouwbare partner, waarop u kunt terugvallen.

Neem gerust eens vrijblijvend Contact op om te kijken hoe wij uw kantoor kunnen ondersteunen.

 

Voor particulieren

Fidato Fiscaal Advies heeft ook de benodigde expertise om vermogende particulieren goed te kunnen adviseren en begeleiden op fiscaal gebied. Want hoe zit het bijvoorbeeld met een bedrijfsoverdracht binnen de familie? Of hoe kunt u uw vermogen fiscaal vriendelijk overhevelen naar uw kinderen? Fidato helpt u met een betrouwbaar en persoonlijk advies.