LogoRB_Vlak_Erkend_RB_Kantoor__RGB_.png
Uw betrouwbare fiscale partner
FIDATO Fiscaal Advies
 
158522279.jpg

Waar staat Fidato Fiscaal Advies voor?

Wanneer u een belastingadviseur wilt inschakelen, moet u zeker weten dat hij betrouwbaar en deskundig is. En dan wilt u natuurlijk ook het liefst iemand die u en uw bedrijf goed kent. Iemand die u op een persoonlijke en betrokken manier van de juiste fiscale adviezen voorziet.

Dan komt u al snel uit bij Fidato Fiscaal Advies, uw betrouwbare partner in de fiscale wereld.

De naam

Belastingadvies draait om vertrouwen. Vertrouwen dat tot uitdrukking komt in de naam van mijn kantoor: un partner fidato betekent een betrouwbare partner in het Italiaans.

Daarnaast staat Fi in Fidato voor fiscaal,  en dato voor actueel en hedendaags, bij de tijd.

Werkwijze

Fidato Fiscaal Advies richt zich met name op de MKB-praktijk: startende en ervaren ondernemers, grote en kleine bedrijven. En daarnaast op financiële dienstverleners en particulieren.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan hoog in het vaandel en vaktechnische kennis en marktconforme tarieven zijn vanzelfsprekend.

Een overzicht van wat Fidato voor u kan doen vindt u op de pagina Diensten

Persoonlijk en betrokken

Fidato Fiscaal Advies onderscheidt zich met actueel hedendaags fiscaal advies en een vertrouwde en persoonlijke benadering. Uw adviseur denkt met u mee, inspireert u en helpt bij het realiseren van doelen door samen risico’s te nemen en samen successen te delen.

Betrouwbaar

Fidato Fiscaal Advies heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigt worden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.  Zie ook www.rb.nl