LogoRB_Vlak_Erkend_RB_Kantoor__RGB_.png
Uw betrouwbare fiscale partner
FIDATO Fiscaal Advies
 
20140913-1141417.jpg

Uw fiscaal adviseur

Mijn naam is Eelco Putman en in maart 2014 ben ik als zelfstandig fiscalist/belastingadviseur gestart onder de naam Fidato Fiscaal Advies.  Met mijn bureau wil ik voor u een proactieve sparringpartner zijn. Een adviseur die meedenkt en inspireert. Adviseren is wat mij betreft dan ook geen eenrichtingsverkeer. Of u nu een startende ondernemer of directeur grootaandeelhouder bent; ik help u graag uw doelen te realiseren.

Vanuit mijn expertise en jarenlange ervaring wijs ik u ook op de kansen die de fiscale regels een ondernemer kunnen bieden. Zowel op zakelijk als privé-gebied. Samen met andere professionals in mijn netwerk, neem ik graag uw belastingzorgen uit handen, zodat u zich onbezorgd met uw eigen bedrijf kunt bezighouden.

Betrouwbaar…

Fidato staat voor betrouwbaar, actueel en eigentijds fiscaal advies. Met mijn adviesbureau bied ik u de kwaliteit die u mag verwachten van de grotere advieskantoren, en de flexibiliteit en persoonlijke aanpak van een klein kantoor. Dat geeft Fidato Fiscaal Advies een unieke positie in de markt.

…en persoonlijk

Fidato Fiscaal Advies staat verder voor een creatief en deskundig fiscaal advies. Geen standaard notities, maar maatwerk zonder overbodige informatie. Daarbij spelen persoonlijke aanpak en transparantie een zeer belangrijke rol.  Persoonlijk daar waar het gaat om de manier van adviseren en de uitvoering van het advies. Transparant daar waar het gaat om de helderheid van het advies, maar ook wat betreft de kosten.

Ervaring

Ik heb fiscale economie gestudeerd aan de faculteit der economische wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg (destijds nog Katholieke Universiteit Brabant) en werk sinds mei 2000 in de algemene fiscale adviespraktijk. Mijn ruime ervaring heb ik opgedaan bij een middelgroot accountants- en advieskantoor in de regio’s Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Hierdoor heb ik een brede werkervaring opgedaan en weet ik wat er speelt in de dagelijkse praktijk van het MKB.

Netwerk

Omdat het werkgebied van de zakelijke dienstverlening enorm breed is, beschikt Fidato Fiscaal Advies over een breed netwerk van financiële en juridische professionals. Denk daarbij onder meer aan accountants- en administratiekantoren, advocaten en notarissen. U kunt daardoor altijd vertrouwen op een team van deskundige specialisten.